Сурова торта гараш


Тази торта е супер здравословна. Дори да прекалите няма да се упраквате на другия ден, в същото време по никакъв начин не дава вид и вкус, че няма истински шоколад в нея. 
Като всички сурови сладкиши, разбира се, става сравнително бързо като има и подготвителен период за кисненето на ядките.

Време за приготвяне: 30 минути.




Съставки
блат
300 гр орехи (киснат се 8 часа)
50 гр какао
80 гр какаово масло
100 гр. фурми (киснат се 3 часа)

крем
300 гр кашу (киснат се 8 часа)
50 гр. какао
70 гр. кокосово масло



Инструкции
Първо се блендират сухите ядки и когато станат на ситно се добавят останалите съставки.
Блтът се разстила в кръгла тавичка като се притиска добре с ръка или дъното на чаша. 
Кремът, за да стане по течен може да поеме 50-100 мл. водичка като се оставя в блендера за минута две непрекъснато разбиване, докато не стане гладък. Залива се блатът и се гарнира с каквито има пловдове - смокини, малини, ягоди. Ние вкъщи предпочитаме малините, защото придават на какаовия крем много специфичен и допълващ вкус. 

Да ви е сладко!